Snelle Levering!
Persoonlijke Service
Groot Assortiment
Eerlijke Prijzen

MIX AND MATCH EN CREËER JE EIGEN STIJL!

Mix and Match, je kan met tegels echt alle kanten op. We hebben bij Tegelhuys Ommen een groot assortiment tegels in het formaat 13×13. Wel meer dan 100 verschillende soorten. Dus tja, als je een keuze wilt maken voor je keuken dan kan dat natuurlijk best lastig worden. Deze tegels zijn ook erg mooi om toe te passen in een badkamer of toilet in landelijke- of vintage stijl. Met het principe MIX AND MATCH maak je de keuze nog groter 🙂

Je moet soms wat durven

Soms moet je wat durven om een waanzinnig mooi eindresultaat neer te zetten

Dit mixen kan dus al op een hele simpele manier door drie kleurschakeringen binnen een serie te nemen maar wil je het wat extremer dan kan je ook mixen door een glans, mat en parelmoer tegel te combineren. Onlangs hadden we een klant in onze showroom die ervoor gekozen heeft om een combinatie te maken tussen een mat zwarte, een glans zwarte en een gouden tegel te kiezen. Het werk is nog niet klaar maar we kunnen niet wachten tot we het eindresultaat zien.

Wist u trouwens dat wij er altijd erg blij van worden als u een foto van het eindresultaat ontvangen? Mail ze gerust naar ons, dat helpt ons weer om ook andere mensen op ideeën te brengen!

Waar ben je naar opzoek?

Bekijk ons assortiment 13x13 tegels

Een grote verscheidenheid aan leuke wandtegels welke in de vintage/landelijke stijl passen

Op zoek naar een luxe uitstraling?

Bekijk ons assortiment met mooie marmer imitaties voor een hotel chique uitstarling!

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
  • Kies je categorie

  • Kies je kleur

  • Kies je vorm

  • Sorteer je keuze