Snelle Levering!
Persoonlijke Service
Groot Assortiment
Eerlijke Prijzen

Waarom kiezen voor een tegelvloer

Ben je toe aan een nieuwe vloer in je keuken, woonkamer of een andere locatie in huis? Overweeg dan eens een tegelvloer, een tegelvloer heeft verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een PVC-vloer of een tapijt.

Er zijn verschillende soorten tegels, in dit artikel behandelen we alleen de Keramische tegels.

Tegenwoordig zijn tegels er in alle mogelijke kleuren, formaten en dessins. Het grote voordeel hiervan is dat er altijd wel iets voor je tussen zit. Ben je nou opzoek naar een mooie houtstructuur, een prachtige betonlook of ga je misschien wel voor een prachtige hardsteenlook. Het is er allemaal. Een tegelvloer gaat dan ook nog eens jarenlang mee, hij is dus erg duurzaam in gebruik.

Onderhoud:

Waar je bij een echte natuursteen of houten vloer vloer elk jaar je vloer moet impregneren en onderhouden is dit bij een tegel veel gemakkelijker. Een tegelvloer is een echte onderhoudsarme vloer. Je hoeft hem alleen maar te stofzuigen en dweilen zoals je bij elke andere vloer doet.

Vloerverwarming:

Naast het stukje onderhoud kan de vloerverwarming ook een goeie overweging zijn om voor een tegelvloer te kiezen. Een tegelvloer geleid namelijk als beste je warmte door. Op deze manier gaat er dus zo min mogelijk warmte verloren. Dat is in de winter dus lekker warm aan je voeten. Naast dat de tegels in de winter dus heerlijk warm worden aan je voeten blijft de vloer in de zomer juist heerlijk koel.

Levensduur:

Tegelvloeren is de vloerbedekking die het langste van allemaal meegaat. Dit is natuurlijk erg prettig voor je portemonnee. Een tegelvloer schaf je eenmaal aan en het gaat misschien wel levenslang mee. Daarnaast beschadigt een tegelvloer ook nauwelijks, mits je er normaal mee omgaat natuurlijk. Een tegels kunnen namelijk wel tegen een stootje, en het zal in de zon nauwelijks verkleuren.

.

Waar ben je naar opzoek?

Bekijk ons assortiment 13x13 tegels

Een grote verscheidenheid aan leuke wandtegels welke in de vintage/landelijke stijl passen

Op zoek naar een luxe uitstraling?

Bekijk ons assortiment met mooie marmer imitaties voor een hotel chique uitstarling!

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
  • Kies je categorie

  • Kies je kleur

  • Kies je vorm

  • Sorteer je keuze